Ταξιδεύω

Η στήλη «Tαξιδεύω» σας ενημερώνει και λύνει πιθανές απορίες σας στο θέμα «τουρισμός».

Η στήλη κάθε φορά θα καταπιάνεται με ένα θέμα σχετικό με τα ταξίδια, τα καταλύματα και τους γενικότερους κανονισμούς  που διέπουν τις πελατειακές σχέσεις στην τουριστική βιομηχανία.

Η στήλη μας είναι εδώ για να σας λύσει απορίες ή ακόμα και να σας βοηθήσει αν μπορεί.  Μπορείτε να μας στέλνετε τις απορίες σας και τις προτάσεις σας εδώ...

 

Μνήμες ΔΑΝΕ SEALINE

on . Posted in Ταξιδεύω

Λένε για τις πληγές, πως πρέπει να τις αφήνεις να κλείνουν… Γιατί διαφορετικά σε πονούν...

Ο γεωτουρισμός είναι μια οικονομική δύναμη

on . Posted in Ταξιδεύω

1

-γράφει ο Γεωδίφης-

Μερικές φορές η λύση σε ένα νέο πρόβλημα είναι ακριβώς μπροστά από σας - ή, στην περίπτωση μιας κοινότητας στη Νέα Γη, ακριβώς κάτω από τα πόδια τους.

Οργανωμένο ταξίδι: δικαιώματα και τρόποι προστασίας των καταναλωτών

on . Posted in Ταξιδεύω

ΚΕΠΚΑ

Πολλοί Καταναλωτές επιλέγουν τα "πακέτα διακοπών", που προσφέρουν τα γραφεία τουρισμού, για να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους. Θα πρέπει, συνεπώς, να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και ποιες δυνατότητες προστασίας τους παρέχει η νομοθεσία.

ΚΕ.Π.ΚΑ.: Ταξιδεύοντας με λεωφορείο

on . Posted in Ταξιδεύω

ΚΕ.Π.ΚΑ.

Αν επιλέξουμε να ταξιδέψουμε, με λεωφορείο, μπορούμε να ταξιδέψουμε, είτε με λεωφορεία του Ο.Σ.Ε., είτε με λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Και στις δυο περιπτώσεις, έχουμε κάποια δικαιώματα:

ΚΕ.Π.ΚΑ.: Ταξιδεύοντας με αεροπλάνο

on . Posted in Ταξιδεύω

Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέσπισε ένα σύνολο δικαιωμάτων, για να εξασφαλίσει την ορθή αντιμετώπιση των επιβατών, που ταξιδεύουν, αεροπορικώς.

Τα δικαιώματα των επιβατών που μετακινούνται με πλοίο

on . Posted in Ταξιδεύω

Έκδοση νέου ενημερωτικού φυλλαδίου από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή για τα δικαιώματα των επιβατών που μετακινούνται με πλοίο

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter