Συνεντεύξεις

Νίκος Αρμπιλιάς - Συνέντευξη στο KoSALive.gr

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Συνεντεύξεις

Νίκος Αρμπιλιάς

Θέλαμε μια συνέντευξη από τον Νίκο Αρμπιλιά από τότε που παρουσίαζε στο Πολύκεντρο Θαλασσινού τα μουσικά όργανα που κατασκευάζει. Τελικά, η ευκαιρία δόθηκε λίγο καιρό αργότερα, σε μια συνάντησή μας. Είναι, μάλλον, μια συζήτηση γύρω από κάποια  θέματα που τον απασχολούν, αυτή την εποχή και γενικότερα: την Τέχνη, το διαδίκτυο, την αμηχανία, τις Μικρές Περιπλανήσεις…

Βαγγέλης Βατσινέας - Συνέντευξη στο KoSALive.gr

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Συνεντεύξεις

Βαγγέλης Βατσινέας

Ο Βαγγέλης Βατσινέας γεννήθηκε και έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην Κω. Μετά την αποφοίτησή του από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Πάτρα, μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα όπου εργάζεται σαν εκπαιδευτικός. Παράλληλα, σαν τραγουδιστής και τραγουδοποιός,  ξεκινά ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με αξιόλογους νέους καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς, όπως τη Μαρία Καναβάκη, τον Χρήστο Παύλη, τη Γεωργία Νταγάκη, τον Μάνο Αθανασιάδη κ.ά. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Ποινολόγιο».

Εμείς κάναμε κάποιες ερωτήσεις στον Βαγγέλη Βατσινέα, που όσο κατοικούσε μόνιμα στην Κω συνεργάστηκε με τον τραγουδοποιό Στέργο Παπαποστόλου, με το συγκρότημα "Μικρές Περιπλανήσεις" και με άλλα "τοπικά" μουσικά συγκροτήματα.

Λέσχη Ανάγνωσης Κω: συνέντευξη στο KoSALive.gr

Δημιουργήθηκε: . Στήλη: Συνεντεύξεις

Εικόνα: ginnerobot, χωρίς τίτλο

Στη Λέσχη Ανάγνωσης Κω, αυτές τις μέρες διαβάζουν το βιβλίο της Σώτης Τριανταφύλλου «Ο χρόνος πάλι». Μάλιστα, η συγγραφέας θα συναντηθεί με τη Λέσχη, στις 13 Μαρτίου εδώ στην Κω. Εμείς, αιφνιδιαστικά, ζητήσαμε και πήραμε από τα μέλη της Λέσχης μια μικρή συνέντευξη.

Κοινοποίησε αυτή τη σελίδα

FacebookMySpaceTwitter